Jezik/Језик/Language:
Ugrožena su Vam prava?
Popunite i pošaljite obrazac
Foto galerija
svakodnevnih aktivnosti...
Pretraga web stranice:

Aktivnosti Ombudsmena | 23.03.2023

Ombudsmenka Nives Jukić posjetila Centar “Los Rosales” u Mostaru

Ombudsmenka Nives Jukić posjetila Centar “Los Rosales” u MostaruOmbudsmenka Nives Jukić posjetila Centar “Los Rosales” u Mostaru

Ombudsmenka Bosne i Hercegovine Nives Jukić, zajedno sa uposlenicama Područnog ureda u Mostaru, Naidom Spužević i Majom Pandžić Marić, posjetila je danas Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama “Los Rosales” u Mostaru. Tema zajedničkog sastanka sa direktoricom Centra Mirnom Mezit odnosila se na aktivnosti korisnika Centra i konkretne predmete od značaja za njegovo funkcionisanje.

Dogovorene su zajedničke aktivnosti radi podrške kolektivu Centra Los Rosales, posebice radi unapređenja prava njihovih korisnika.

Vrlo je bitan značaj kolektiva Centra ”Los Rosales”, posebice njihova posvećenost, briga, trud i rad, koju nesebično ulažu u njihove korisnike od najranije dobi. Trenutno imaju 140 korisnika.

Direktorica Centra Mirna Mezit se zahvalila ombudsmenki Nives Jukić na posjeti i interesovanju za rad i potrebe Centra ”Los Rosales” u Mostaru.Aktuelne publikacije


Institucija ombudsmena za ljudska prava Bosne i Hercegovine  © 2024    |    Mapa stranice