Jezik/Језик/Language:
Your rights are violated?
Fill & Send Application Form
Photo albums
of everyday activities...
Website search:

Ombudsman's Activities | 13.06.2024

Ombudsmen dr. Nevenko Vranješ u Beogradu na Međunarodnoj konferenciji o zaštiti životne sredine

Ombudsman dr. Nevenko Vranješ in Belgrade at the International Conference on Environmental ProtectionOmbudsman dr. Nevenko Vranješ in Belgrade at the International Conference on Environmental Protection

Ombudsmen Bosne i Hercegovine dr Nevenko Vranješ, na poziv Zaštitnika građana/ombudsmena Republike Srbije, učestvuje na Međunarodnoj konferenciji „Zajedničkim naporima ka zdravoj životnoj sredini: uloga i značaj institucija ombudsmana“ koja se održava u Beogradu, 13. i 14. juna 2024. godine. Konferencija je organizovana uz podršku Misije OSCE-a u Srbiji.

Ombudsmen Vranješ na konferenciji učestvuje kao jedan od panelista na panel diskusiji pod nazivom: „Zaštita prava na zdravu životnu sredinu: uloga i značaj institucija ombudsmena“.

Cilj ove konferencije je da se ukaže na najaktuelnije izazove i ponude rješenja kroz razmjenu iskustava i primjera dobre prakse u oblasti zaštite životne sredine.

Konferencija će okupiti predstavnike institucija ombudsmena širom Evrope, predstavnike organa javne vlasti, pravosuđa, akademske i poslovne zajednice, organizacija civilnog društva i medija.Latest publications


The Institution of Human Rights Ombudsman of Bosnia and Herzegovina  © 2024    |    Site Map